Hoe word je gefinancierd op FTMO? Een stapsgewijze handleiding

Check de video voor een uitgebreide uitleg over FTMO

Zoals je in de video al kunt zien is het dus mogelijk om vrijwel risicoloos (als in dat het geen lening is en je er niet van in de schulden kunt raken) een bedrag tussen de €10.000 en €160.000 kunt krijgen om mee te gaan traden.

Wat is FTMO en waarom zou je er gebruik van maken?

FTMO is een online handelsplatform dat handelaren in staat stelt om te handelen met kapitaal dat beschikbaar wordt gesteld door de site. Het platform is ontworpen om handelaren te helpen hun handelsstrategieën te testen en te verfijnen, terwijl ze tegelijkertijd de kans krijgen om winst te maken met het beschikbare kapitaal.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van FTMO is dat handelaren de mogelijkheid hebben om te handelen met een groter kapitaal dan ze normaal gesproken zouden kunnen gebruiken. Dit betekent dat ze in staat zijn om grotere posities in te nemen en potentieel meer winst te maken dan ze zouden kunnen met hun eigen kapitaal.

Bovendien biedt FTMO handelaren de mogelijkheid om hun handelsstrategieën te testen in een risicovrije omgeving. Met de FTMO Challenge kunnen handelaren hun handelsvaardigheden testen zonder hun eigen kapitaal op het spel te zetten. Dit stelt hen in staat om hun strategieën te verfijnen en te optimaliseren voordat ze echt geld gaan inzetten.

Als je een ervaren handelaar bent die op zoek is naar nieuwe kansen om te handelen, of als je een beginnende handelaar bent die zijn vaardigheden wil ontwikkelen, dan is FTMO een platform dat je zeker moet overwegen. Door gebruik te maken van de kapitaalverstrekking en risicovrije omgeving van FTMO, kun je je handelsmogelijkheden vergroten en je vaardigheden verbeteren, terwijl je potentieel winst maakt.

Hoe werkt het financieringsproces op FTMO?

Het financieringsproces op FTMO is ontworpen om handelaren de mogelijkheid te geven om te handelen met kapitaal dat beschikbaar wordt gesteld door de site. Het proces bestaat uit verschillende stappen die handelaren moeten voltooien voordat ze toegang krijgen tot het kapitaal.

De eerste stap in het financieringsproces op FTMO is het kiezen van een accounttype. FTMO biedt verschillende accounttypes aan, elk met hun eigen kenmerken en vereisten.

Nadat een handelaar een accounttype heeft gekozen, moet hij de FTMO Challenge voltooien. De Challenge is een simulatie van de live handelsomgeving en stelt handelaren in staat om hun handelsvaardigheden te testen zonder hun eigen kapitaal op het spel te zetten. Om de Challenge te voltooien, moet een handelaar een bepaalde winst behalen binnen een bepaalde tijdslimiet, terwijl hij zich aan bepaalde regels en voorwaarden houdt.

Als een handelaar de Challenge succesvol heeft voltooid, moet hij de FTMO Verificatie doorlopen. Tijdens de Verificatie moet een handelaar opnieuw bepaalde winsten behalen binnen een bepaalde tijdslimiet, terwijl hij zich aan dezelfde regels en voorwaarden houdt als tijdens de Challenge.

Nadat een handelaar de Verificatie heeft voltooid, kan hij toegang krijgen tot het kapitaal dat beschikbaar wordt gesteld door FTMO. Het kapitaal is beschikbaar op een risicovrije basis, wat betekent dat handelaren alleen kunnen handelen met het kapitaal dat beschikbaar is gesteld door FTMO en niet met hun eigen kapitaal.

Als je geïnteresseerd bent in het financieringsproces op FTMO, is het belangrijk om de vereisten en voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat je begint. Door het proces stap voor stap te volgen en je aan de regels te houden, kun je toegang krijgen tot het kapitaal van FTMO en je handelsmogelijkheden vergroten.

Hoe kan je succesvol handelen op FTMO?

Succesvol handelen op FTMO vereist een goed begrip van de markten en een solide handelsstrategie. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om succesvol te handelen op FTMO:

  1. Ontwikkel een handelsplan – Het hebben van een handelsplan is cruciaal voor succesvol handelen. Het plan moet je handelsdoelen, risicomanagementstrategieën en handelsstrategieën bevatten.
  2. Wees consistent – Het is belangrijk om consistent te zijn in je handelsstrategie en niet impulsief te handelen. Dit betekent dat je je aan je handelsplan moet houden en niet afwijkt van je strategie, zelfs niet als de marktomstandigheden veranderen.
  3. Beheer risico’s – Risicobeheer is essentieel voor succesvol handelen op FTMO. Dit betekent dat je verliezen moet beperken en winsten moet maximaliseren door stop-loss en take-profit niveaus te gebruiken.
  4. Gebruik technische analyse – Technische analyse kan je helpen om de markten te begrijpen en handelsmogelijkheden te identificeren. Het gebruik van indicatoren en grafieken kan je helpen om trends en prijspatronen te herkennen.
  5. Blijf op de hoogte van het nieuws – Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van het nieuws en de economische kalender, omdat dit van invloed kan zijn op de markten. Het bijhouden van het nieuws kan je helpen om kansen te identificeren en risico’s te vermijden.

Door deze tips te volgen en je handelsplan zorgvuldig te volgen, kun je je kansen op succesvol handelen op FTMO vergroten. Het is ook belangrijk om geduldig te zijn en jezelf niet te veel bloot te stellen aan risico’s, omdat dit je kansen op succes kan verminderen.

We leggen overigens in de Bitkoning Masterclass uit hoe je de FTMO Challenge en Verificatie kunt halen. Deze vijf punten zijn ook los van FTMO namelijk belangrijk voor jouw trading journey.

Wat kost het en hoe wordt je uitbetaald?

De challenges hebben allemaal een eigen prijs om te halen.

  • Het €10.000 account kost €155
  • Het €20.000 account kost €250
  • Het €40.000 account kost €345
  • Het €80.000 account kost €540
  • Het €160.000 account kost €1080

De winstverdeling is aan het begin een 80/20 verdeling. Dat betekent dat FTMO 20% van jouw winst pakt en jij de overige 80% mag houden.

Heel veel succes!

Was dit artikel waardevol voor je?

Volg mij dan sowieso op social media. Ik post daar regelmatig relevante en actuele extra waarde omtrent crypto, forex, daytraden, mindset, ondernemen sport en online geld verdienen.

Van alle kanalen wil je Instagram absoluut niet missen.

Meer lezen

Gratis content

Instagram wil je absoluut niet missen.

Posted in

Bitkoning

Mijn naam is Mike Hoogland ik ben al sinds 2013 erg actief betrokken in de wereld van cryptocurrency, blockchain, web3, nfts en de metaverse. Ik heb een gratis crypto cursus voor beginners ontwikkeld waarin ik mensen leer over crypto. Ik heb ook samen met een collega een 40+ uur durende opleiding ontwikkeld voor daytraders en cryptofans die online hun geld willen verdienen.

Laat een reactie achter