Direct geld opnemen vanaf ByBit zonder 25USD transactiekosten

Vanaf ByBit euro’s op je rekening laten storten in een video

Crypto opnemen vanuit ByBit in Nederland – zo doe je het

Er zijn meerdere wegen naar Rome, maar de snelste manier om goedkoop (en vandaag nog) jouw crypto vanaf ByBit in Euro’s op jouw rekening te krijgen is via deze exchange.

Stappenplan voor het opnemen van geld vanaf ByBit

We gaan een aantal stappen uitvoeren om onze tegoed van ByBit te krijgen. De stappen zijn alsvolgt:

  1. Maak een account aan op deze exchange (Je krijgt zelfs €1000 bonus via mijn link!)
  2. Zet de crypto die je wilt uitcashen om in XRP
  3. Stuur de XRP naar het account dat je zojuist hebt aangemaakt.
  4. Zet de XRP om naar Euro’s op de andere exchange.
  5. Neem jouw euro’s op.

Na het opnemen ontvang je vaak direct al het geld op jouw bankrekening.

Indien deze stappen te snel voor je gaan heb ik uiteraard ook een uitgebreide uitleg voor je. Je kunt de video bekijken voor een volledige uitleg, of eventjes naar beneden scrollen en met afbeeldingen de stappen bekijken.

Hoe je geld kunt opnemen vanaf ByBit (maar nu uitgebreid uitgelegd en toegelicht)

In de bovenstaande video wordt uitgelegd hoe je geld kunt opnemen vanaf ByBit, een cryptocurrency exchange die geen euro’s uitbetaalt en waarbij het opnemen van US dollars hoge transactiekosten en lange wachttijden met zich meebrengt.

Stap 1) Maak een account op Bitvavo

Je hebt een account nodig bij een exchange waar je wel in staat bent euro’s op te nemen. De makkelijkste keuze is om hiervoor Bitvavo te gebruiken. De reden dat ik kies voor Bitvavo en niet voor een andere broker/exchange in Nederland, is omdat zij vaak de goedkoopste transactiefees hebben ten opzichte van andere Nederlandse partijen. Dit verschil in prijs laat ik zien in mijn gratis crypto cursus voor beginners. Check die zeker ook als je meer wilt leren over crypto.

Klik hier om een account aan te maken bij Bitvavo.

Zoals je kan zien, krijg je €1000 trading bonus als je je registreert bij Bitvavo via mijn link.

Vul een voornaam, achternaam, emailadres en wachtwoord in. Vink de selectievakjes aan als je akkoord gaat met de voorwaarden en klik op de blauwe “create account” knop.

Er wordt vervolgens gevraagd om wat aanvullende vragen. Je ontkomt hier helaas niet aan. Dit is bij elke partij zo.

Selecteer waarom je een account opent bij Bitvavo (in mijn geval is dat Trading on other Exchanges) en geef aan waar jouw inkomsten vandaan komen (in mijn geval is dat Income). Klik op de blauwe knop om door te gaan.

Je zal nu je adresgegevens moeten invullen. De invulvelden spreken voor zich.

Vul het land in waar je woont, je straatnaam en huisnummer, postcode en ten slotte jouw stad. Klik op de blauwe “Confirm” knop om door te gaan.

Nu moeten we onze identiteit verifiëren. Dit kan je best snel gedaan hebben, want Bitvavo gebruikt best een makkelijk en snel systeem hiervoor.

Kies een document dat je in de buurt hebt liggen. Ik kies zelf voor paspoort, maar kies uiteraard zelf welk document jij hebt.

Klik vervolgens op “Continue on phone” – of upload gewoon een foto als je die nog op je computer hebt staan.

We moeten nu een foto maken met onze mobiele telefoon. Je kunt dat makkelijk doen door op de “Get secure link” knop te klikken.

Je kan nu jouw mobiele telefoon pakken en de camera app openen. Door de QR code in beeld te brengen ben je ineens in staat om een link te openen als je nu op je scherm klikt.

Geef toestemming dat de website jouw camera mag gebruiken. We moeten natuurlijk een foto maken en uploaden, dus deze toestemming is essentieel.

Je krijgt wat instructies, klik op “Continue” om door te gaan naar de 2 stappen.

Maak eerst een kleine video waarbij je jouw hoofd in het venster zet en vervolgens een richting op moet kijken. Welke richting dit is staat aangegeven op jouw telefoon.

Vervolgens moet je een reeks getallen hardop uitspreken. Klik op “Finish recording” als je klaar bent met deze stappen.

En that’s it! Je bent nu klaar om weer verder te gaan op jouw PC. Leg je mobiel weg.

Klik op de “Submit verification” knop om af te ronden.

Gelukkig hoef je dit proces maar één keer te doen. Hierna ben je altijd in staat om direct uit te cashen naar de bank. Enkel bij hogere bedrag (10k+) zullen ze nog aanvullend vragen waar al jouw crypto/vermogen vandaan komt. Als dit bij jou het geval is, zorg dan als ondernemer dat je jouw jaarrekening opstuurt. In loondienst laat je gewoon jouw loonstroken zien.

Klik op “Continue” om door te gaan naar de exchange.

Omdat je eigenlijk wilt dat je gewoon dit soort dingen geregeld hebt, is het verstandig om de verificatiestappen gelijk af te maken.

Op de Account / Verification pagina kun je een overzicht zien van jouw accountstatus.

Klik op “Verify bank account” om jouw bankrekening te verifiëren.

Lees en begrijp wat je moet doen. In andere woorden: Jouw naam op Bitvavo moet hetzelfde zijn als jouw bankrekening. Je kunt dus niet de rekening van jouw partner/vriend(in)/ouder gebruiken. Je mag ook geen zakelijke rekening gebruiken. Ook is het niet toegestaan om een TransferWise account te gebruiken.

Vink aan dat je het begrijpt en klik op “Continue”.

Kies hier hoe je jouw bankrekening wilt verifiëren. Voor de meeste mensen werkt iDEAL perfect. Als Belg wil je waarschijnlijk kiezen voor iets als Bancontact.

Stort vervolgens een bedrag op Bitvavo. Ik wil enkel de rekening verifiëren, dus ik kies voor het minimale bedrag van €1. Klik op “Continue” om verder te gaan en rond de betaling af.

Je bent nu klaar om Bitvavo te gebruiken!

Stap 2) Zet jouw crypto om in XRP

Om geld op te nemen vanaf ByBit, moet je eerst naar de pagina ‘Assets’ gaan en vervolgens naar ‘Withdraw’.

Kies vervolgens voor ‘Spot’ om op jouw wallet uit te komen met alle crypto die je bezit.

Selecteer de cryptocurrency die je wilt verkopen en verkoop deze voor USDT.

Nu kun je naar de pagina ‘Markets’ gaan en XRP zoeken die je wilt kopen met USDT. In de video wordt Ripple (XRP) gekocht. Als je de cryptocurrency hebt gevonden, koop deze dan met USDT in je spot wallet. Zorg er wel voor dat je voldoende USDT in je spot wallet hebt staan om de gewenste hoeveelheid cryptocurrency te kunnen kopen.

Stap 3) Verstuur jouw XRP naar Bitvavo

Als je de cryptocurrency hebt gekocht, ga dan terug naar ‘Assets’ en klik op ‘Spot Wallet‘. Hier kun je de cryptocurrency die je hebt gekocht (XRP) naar een geschikte exchange sturen die wel de mogelijkheid biedt om het in euro’s uit te betalen. Dit kan bijvoorbeeld een Nederlandse exchange zijn zoals Bitvavo.

Zorg ervoor dat je de MEMO/Tag altijd invult! Dit is extreem belangrijk, anders raak je je funds kwijt.

Kopieer uiteraard het wallet adres van Bitvavo, de MEMO en selecteer het XRP netwerk. Maak geen fouten in deze stap.

Klik uiteindelijk op “Submit” om het te versturen.

Stap 4) XRP of Nano verkopen voor Euro’s op Bitvavo

Als de XRP daadwerkelijk is verzonden, kan je deze terugvinden op Bitvavo op de XRP Trade pagina: De pagina om XRP te traden op Bitvavo.

Klik rechts op “Sell” om de XRP te verkopen. Selecteer uiteraard hoeveel XRP je wilt verkopen en bevestig met de blauwe “Sell” knop.

Je hebt nu Euro’s in bezit op een Nederlandse exchange, zodat je eenvoudig kunt uitcashen naar de bank.

Stap 5) Euro’s op de bank laten storten

Navigeer naar het dashboard van Bitvavo via het menu. Je ziet nu een chart en aan de rechterkant zie je hoeveel euro balans je hebt.

Klik op de “Withdraw” knop om euro’s op te nemen en volg de stappen.

Je vult in hoeveel euro’s je wilt ontvangen en klikt vervolgens op “Withdrawal summary”.

Vul jouw wachtwoord en eventueel 2FA code in en klik op “Confirm and withdraw” om het geld op te nemen.

That’s it! Het geld staat nu vrijwel direct op jouw bankrekening. Als je vragen hebt, scroll dan naar de onderkant van deze pagina en laat een reactie achter.

Was dit artikel waardevol voor je?

Volg mij dan sowieso op social media. Ik post daar regelmatig relevante en actuele extra waarde omtrent crypto, forex, daytraden, mindset, ondernemen sport en online geld verdienen.

Van alle kanalen wil je Instagram absoluut niet missen.

Meer lezen

Gratis content

Instagram wil je absoluut niet missen.

Posted in

Bitkoning

Mijn naam is Mike Hoogland ik ben al sinds 2013 erg actief betrokken in de wereld van cryptocurrency, blockchain, web3, nfts en de metaverse. Ik heb een gratis crypto cursus voor beginners ontwikkeld waarin ik mensen leer over crypto. Ik heb ook samen met een collega een 40+ uur durende opleiding ontwikkeld voor daytraders en cryptofans die online hun geld willen verdienen.

Laat een reactie achter